Definita cuvantului feeling
FEELING [FÍLIN] s.n. stare afectivă; intuiție afectivă. ◊ (muz.) sentiment, simțire, sensibilitate. (< engl. feeling)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu feeling
PRÉSING s.n.sg. (Sport) Sistem de joc, practicat mai ales la baschet, constând în folosirea apărării om la om pe tot terenul. ♦ Predominare în inițiativa de joc; presiune exercitată asupra adversarului. [< engl. pressing]. Vezi definitia »
TRÁVELLING s. n. 1. Procedeu de filmare sau de televizare cu ajutorul unui aparat mobil de luat vederi cu focar variabil, folosit mai ales pentru scenele cu personaje în mișcare. 2. Dispozitiv care servește la deplasarea aparatului de luat vederi prin travelling (1). [Pr.: trevăling] – Din fr., engl. travelling. Vezi definitia »
IÁCHTING s. n. v. iahting. Vezi definitia »
ȘEZLÓNG, șezlonguri, s. n. Scaun pliabil pe al cărui schelet de lemn sau de metal este montată o pânză și al cărui spătar mobil se poate înclina după preferință. – Din fr. chaise-longue. Vezi definitia »
PÉCHING s. n. 1. Țesătură din mătase naturală, cu dungi, realizată din fire de grosimi diferite sau divers colorate. 2. Rasă de rațe cu penajul de culoare albă, bună producătoare de carne. [Var.: péchin s. n.] – Din n. pr. Peking. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z