Definita cuvantului flabeliform
FLABELIFÓRM, -Ă I. adj. în formă de evantai. II. s. n. (arhit.) ornament cu frunzele dispuse în evantai. (< fr. flabelliforme)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu flabeliform
SCALARIFÓRM, -Ă, scalariforimi, -e, adj. În formă de scară (11). – Din fr. scalariforme. Vezi definitia »
MEZODÉRM s. n. foiță embrionară între ectoderm și endoderm, din care se dezvoltă oasele și mușchii; mezoblast. (< fr. mésoderme) Vezi definitia »
NUCIFÓRM, -Ă, nuciformi, -e, adj. Care are forma (și mărimea) unei nuci (1). ♦ Structură nuciformă = structură a solului care se prezintă sub formă de agregate puțin alungite, cu colțuri și muchii rotunjite. – Din fr. nuciforme. Vezi definitia »
CONFORM DEFINITIEI FILOSOFICE DATA FILOSOFIEI SI A ETIMOLOGIEI CUVANTULUI, CORECT ESTE FILOSOFIE- FILO- IUBIRE, ATASAMENT SI SOPHIA- INTELEPCIUNE, ADICA DRAGOSTEA DE INTELEPCIUNE. TERMENUL ESTE DE ORIGINE GREACA SI SE PASTREAZA ORIGINEA. CHIAR DACA DEXUL IL MENTIONEAZA CU Z MI SE PARE CORECT SA SE CEARA SI PAREREA UNOR SPCIALISTI IN FILOSOFI Vezi definitia »
PLURIFÓRM, -Ă, pluriformi, -e, adj. Care are sau poate avea mai multe forme; multiform. – Din lat. pluriformis. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z