Definita cuvantului frapa
FRAPÁ vb. tr. 1. a sări în ochi, a izbi, a impresiona, a surprinde. 2. a răci băuturi alcoolice cu gheață. 3. (tehn.) a presa după sinterizare două piese metalice. (< fr. frapper)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu frapa
PUPÁ, pup, vb. I. (Fam.) 1. Tranz. și refl. recipr. A (se) săruta. ◊ Expr. (Tranz.) A pupa în bot (pe cineva) = a linguși, a adula (pe cineva). (Refl. recipr.) A se pupa (în bot) cu cineva = a se înțelege bine cu cineva, a se afla în relații de intimitate cu cineva. 2. Tranz. (Mai ales în construcții negative) A ajunge să obțină ceva râvnit; a dobândi. Nu mai pupi tu plimbare.Lat. *puppare. Vezi definitia »
CONSTIPÁ vb. I. tr. a produce constipație. II. refl. a suferi de constipație. (< fr. constiper, lat. constipare) Vezi definitia »
SPA inseamna momente unice de ingrijire a sanatatii psihice si fizice si de relaxare Vezi definitia »
STOPÁ2, stopéz, vb. I. Tranz. A repara o țesătură rărită sau ruptă, imitând modelul țesăturii, astfel încât să nu se mai distingă locul reparat. – Din fr. stopper. Vezi definitia »
APA, com. în jud. Satu Mare, în lunca Someșului; 3.257 loc. (1991). Expl. de balast. Stație de c. f. Biserică (sec. 15). Importante vestigii arheologice din epoca bronzului. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z