Definita cuvantului frustra
FRUSTRÁ vb. tr. a lipsi, a priva pe cineva de un bun, de un drept; a păgubi; (p. ext.) a înșela. (< fr. frustrer, lat. frustrari)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu frustra
NITRURÁ, nitrurez, vb. I. Tranz. A trata termochimic anumite oțeluri pentru a le mări duritatea la suprafață, prin încălzirea lor într-o atmosferă de amoniac și prin răcire lentă. – Din fr. nitrurer. Vezi definitia »
VĂICĂRÁ vb. I. v. văicări. Vezi definitia »
sâpurá, sâpuréz, vb. I (reg.; despre bucăți de lemn) a tăia oblic la capete, pentru a se putea îmbuca unul cu altul. Vezi definitia »
chitara bass se imparte in chitara bass electrica care are 4, 5, 6, 7 sau chiar my multe corzi si chitara bass acustica care este foarte rar intalnita si care costa mai mult. Chitara bass avand griful mai mare are automat si sunet mai gros deoarece atunci cand coarda este mai mare sunetul este mai gros. La chitara bass se canta mai tot timpul cu degetele libere. Dar se canta si cu pana. Vezi definitia »
DEZMEMBRÁ vb. tr., refl. a (se) desface în mai multe părți, a (se) descompune; a (se) desființa. (după fr. démembrer) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z