Definita cuvantului grația
GRAȚIÁ vb. tr. a suspenda executarea pedepsei unui condamnat sau a o comuta în alta mai ușoară. (< fr. gracier, it. graziare)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu grația
MARGINÁLIA s. f. note, titluri imprimate pe marginea unei pagini, lângă text. ◊ articol cu note și însemnări pe marginea paginilor. (< lat., it. marginalia) Vezi definitia »
SEQUOIA s. m. Arbore gigant din California care poate atinge înălțimea de 150 m, circumferința de peste 40 m și vârsta de 5000 de ani (Sequoia gigantea). [Pr.: – cvó-ia] – Cuv. lat. Vezi definitia »
ECCLESÍA s. f. (ant.) adunarea poporului la Atena, care lua deciziile supreme. (< fr. ecclésia, gr. ekklesia) Vezi definitia »
Definitia pe care o dati dreptei aici este gresita. A nu se confunda dreapta cu linia dreapta din vorbrea curenta. In plus, distanta dintre doua puncte sau lungimea segmentului care uneste doua puncte este un numar real nenegativ , egal cu un numar de unitati de lungime. Exemplu: d(A,B)=IABI=3m (adica 3 inmultit cu lungimea unui metru). Unitatea de lungime etalon in S.I. este lungimea metrului , notata cu m. Vezi definitia »
miá (-ále), s. f. – Mioară. – Mr. ńaua, istr. miǫ. Lat. agnella (Pușcariu 1056; Capidan, REB, I, 217), cf. it. agnella. Mială, s. f. (mioară; brîu de miel) este o simplă variantă, formată după pl. miale. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z