Definita cuvantului îngrășământ
ÎNGRĂȘĂMÂ'NT s. n. produs natural sau sintetic, mineral sau organic, propriu a fertiliza solul. (după fr. engraissement)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu îngrășământ
SEMIDEPONÉNT adj.n. (În limba latină) Verb semideponent = verb activ ca sens, care se conjugă la timpurile și la modurile derivate din tema prezentului după normele diatezei active, în timp ce la celelalte are forme de conjugare pasivă. [< it. semideponente]. Vezi definitia »
PLIÁNT, -Ă adj. (Despre obiecte; adesea s.) Care poate fi îndoit, împăturit (micșorându-și suprafața); pliabil. // s.n. Publicație pe o foaie de hârtie îndoită de mai multe ori. [Cf. fr. pliant]. Vezi definitia »
-CENT3 elem. centi-. Vezi definitia »
WARÁNT, waránte, s. n. Act eliberat celui ce înmagazinează o marfă în docuri sau în antrepozite și care poate fi negociat ca o poliță sau poate servi titularului ca garanție pentru obținerea unui împrumut. [Pr.: varánt] – Din fr., engl. warrant. Vezi definitia »
RULÁNT, -Ă adj. (despre sisteme tehnice) care se deplasează cu ajutorul unor organe de rostogolire. ♦ pod ~ = macara mobilă cu un pod, care poate deplasa greutăți pe orizontală; material ~ = totalitatea vehiculelor (locomotive, vagoane) care circulă pe liniile ferate. (< fr. roulant) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z