Definita cuvantului lactovegetarian
LACTO-VEGETARIÁN, -Ă I. adj. (despre regimuri alimentare) compus numai din lapte, legume și fructe. II. s. n. restaurant în care se consumă produse lactate, legume și fructe. (< fr. lacto-végétarien)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu lactovegetarian
gligán (gligáni), s. m.1. Porc mistreț. – 2. Persoană ca un cal, uriașă. – Var. găligan, gîligan. Bg. gligan (Conev 56; Candrea, Conv. lit., XXXIV, 1132; DAR); însă originea din bg. nu este cunoscută, cf. Mladenov 101, care pleacă de la un sl. *klikŭ. Var. se folosesc numai cu al doilea sens. Vezi definitia »
MĂGHIRÁN s. m. v. maghiran. Vezi definitia »
ȘPAN s.n. 1. Așchie de lemn sau de metal provenită din prelucrarea acestora la strung, la freză etc. 2. Despicătură tăiată din butuci de brad, din care se fac șindrile sau doage. [Pl. șpanuri, (s.m.) șpani. / < germ. Span]. Vezi definitia »
VENERIÁN, -Ă adj. veneric. (< fr. vénérien) Vezi definitia »
TROIÁN2, -Ă, troieni, -e, adj., s. m. și f. 1. Adj. Care aparține Troiei, privitor la Troia, din (sau de la) Troia. ◊ Calul troian = a) uriaș cal de lemn construit, potrivit legendelor antice, după îndemnul lui Ulise, de locuitorii din Ahaia în timpul războiului troian și în care aceștia s-au ascuns, contribuind la căderea Troiei; b) fig. mijloc perfid folosit pentru subminarea cuiva. 2. S. m. și f. Locuitor al Troiei. [Pr.: tro-ian] – Troia (n. pr.) + suf. -ean. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z