Definita cuvantului limerick
LÍMERICK s. n. specie de poezie în folclorul englez și irlandez sau în lirica cultă, cu formă fixă, din cinci versuri, și conținând un umor absurd. (< engl., it. limerick)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu limerick
HARD ROCK, (2) hard rock-uri, s.n. 1. Stil în muzica ușoară și de jaz cu sonorități puternice, obsedante. 2. Cântec în stil hard rock (1). – Din engl. hard rock. Vezi definitia »
RÚNDSTRICK s.n. (Text.) Mașină de tricotat circulară. [< germ. Rundstrick(maschine)]. Vezi definitia »
INTERLÓCK s. n. 1. Mașină de tricotat cu două rânduri de ace pe un singur cilindru. ♦ Tricot indeșirabil. 2. (Cin.) Sistem de înregistrare sincronă a imaginii și sunetului aferent prin antrenarea cu aceeași viteză la înregistrare și redare a peliculei de imagine și a benzii magnetice audio. – Din engl., fr. interlock. Vezi definitia »
ECOFEEDBACK [-FÍDBEC] s. n. retroacțiune ecologică capabilă să mențină stabilitatea sistemelor naturale față de diversele influențe din mediul ambiant. (< engl. ecofeedback) Vezi definitia »
DIRT-TRACK s.n. Întrecere motociclistă care se desfășoară pe o pistă cu zgură special amenajată, uneori cu obstacole. [Pron. dărt-trec. / < engl., fr. dirt-track]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z