Definita cuvantului limfedem
LIMFEDÉM s. n. edem bogat în proteine și dur datorită prezenței în țesuturi a unui exces de limfă. (< fr. lymphoedème)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu limfedem
sistem de operare dezvoltat pentru a permite ca si utilizatorii sa poata vedea cum s-a scris sistemul de operare. Linuxul este o varianta destul de ieftina pentru a folosi calculatorul. Sunt mai multe distributii (Suse, Mandrax, Red Hat). Are aplicatii gen office, server (http, ftp, mysql). Se instaleaza usor si se foloseste relativ usor. Este mai greu de programat insa in Linux, cel putin aplicatiile cu interfata XWindows. Vezi definitia »
BEM, Jósef (1794-1850), general polonez. A luat parte la revoluția poloneză din 1830-1831. Unul dintre conducătorii armatei revoluționare ungare în timpul Revoluției din 1848-1849. După cîteva succese împotriva armatei austriece, a fost învins de armata țaristă la Albești (iul. 1849); s-a refugiat în Imp. Otoman unde a adoptat islamul. Vezi definitia »
POÉM s. n. 1. poezie epică de proporții ample, în care se povestesc fapte mărețe săvârșite de personaje însuflețite de sentimente nobile. ♦ ~ în proză = operă literară în proză, care are ritm de poezie. 2. piesă muzicală instrumentală de construcție liberă, cu caracter liric sau narativ. ♦ ~ simfonic = lucrare orchestrală amplă în formă liberă sau de sonată, rondo etc., cu un conținut programatic. (< fr. poème, lat. poema, gr. poiema) Vezi definitia »
MONÉM s.n. (Lingv.) Cea mai mică unitate lingvistică dotată cu semnificație. [< fr. monème]. Vezi definitia »
SUPERSISTÉM, supersisteme, s. n. (Lingv.) Diasistem. – Din fr. supersystème. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z