Definita cuvantului montant
MONTÁNT, -Ă, montanți, -te, adj., s. m. 1. Adj. Ridicat în sus, înălțat, înalt. 2. S. m. Bară de lemn sau de metal care se așază vertical într-o construcție și care servește ca piesă de susținere. – Din fr. montant.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu montant
figurant, figuranți s. m. (peior.) 1. om fără caracter; om de nimic. 2. persoană neînsemnată, om mărunt. 3. persoană plină de ifose, veșnic nemulțumită de ceva, care își dă încontinuu aere. Vezi definitia »
SUPRAANTRENAMÉNT s. n. (sport) stare patologică în urma unor eforturi exagerate, incorect dozate. (după fr. surentrainement) Vezi definitia »
EPATÁNT, -Ă adj. Care epatează; uimitor, uluitor. [< fr. épatant]. Vezi definitia »
APARÉNT, -Ă, aparenți, -te, adj. 1. Care este altfel decât pare la prima vedere, care este doar în aparență așa cum se arată. Liniște aparentă. ♦ (Adverbial) în aparență. 2. (Franțuzism) Care apare cu claritate (privirii, minții). ◊ Cărămidă aparentă = cărămidă specială destinată zidirii unor fațade care nu se acoperă cu tencuială. – Din fr. apparent, lat. apparens, -ntis. Vezi definitia »
HETEROTRANSPLÁNT, heterotransplanturi, s. n. (Med.) Transplant recoltat de la un alt individ. – Din fr. hétérotransplant. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z