Definita cuvantului loc
-LÓC elem. „care vorbește”, „convorbire”. (< fr. -loque, cf. lat. loqui, a vorbi)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu loc
Loc strategic/tactic pentru caini, in special in incinta unui oras; deal verde. De unde acestia au o vedere clara si nesilita a locurilor dimprejur. In general masculul Alpha va sta pe locul cel mai de sus al cândului. Ex: Am fost atacat de o ceata de caini in timp ce treceam un când. O haita de caini au securizat un cand. Vezi definitia »
PRORÓC, proroci, s. m. Interpret al voinței lui Dumnezeu, capabil să prezică viitorul; p. gener. persoană care are previziunea evenimentelor viitoare; profet. [Var.: prooróc s. m.] – Din sl. prorokŭ. Vezi definitia »
motântoc, -oacă, motântoci, -oace adj. încet, bleg, lipsit de energie. Vezi definitia »
POLOBÓC, poloboace, s. n. 1. (Pop.) Butoi. ♦ Epitet dat unui om gras. 2. Nivelă cu bulă de aer. [Var.: bolobóc s. n.] – Et. nec. Vezi definitia »
DOC2, docuri, s. n. Bazin portuar (împreună cu construcțiile și instalațiile aferente), în care vapoarele sunt încărcate, descărcate sau reparate; ansamblu de construcții, de instalații, de servicii tehnice și administrative care servesc un port; magazie într-un port, în care se depozitează cerealele și alte mărfuri. ◊ Doc plutitor = instalație plutitoare servind la repararea navelor. – Din fr., engl. dock. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z