Definita cuvantului motopropulsor
MOTOPROPULSÓR, motopropulsoare, s. n. Agregat compus dintr-un motor cu ardere internă sau o turbină cu gaz, cuplat cu o elice propulsată sau portantă. – Din fr. motopropulseur.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu motopropulsor
CORÉCTOR, -OÁRE, corectori, -oare, subst. 1.S. m. și f. Persoană însărcinată cu citirea și cu marcarea pe o corectură a greșelilor față de textul original, în vederea înlăturării lor în tipografie. 2. S. n. Aparat, de obicei automat, folosit în diverse sisteme tehnice pentru corectarea funcționării acestora. [Acc. și: corectór] – Din fr. correcteur, lat. corrector. Vezi definitia »
MOSÓR, mosoare, s. n. Piesă cilindrică de lemn, de metal sau de material plastic, cu capetele în formă de discuri, pe care se înfășoară ață, fire de mătase, sârmă etc.; p. ext. piesa împreuna cu firele înfășurate pe ea. – Din tc. masura, scr. mosur. Vezi definitia »
BOLDIȘÓR, boldișoare, s. n. Diminutiv al lui bold. Vezi definitia »
ARGĂSITÓR, -OÁRE, argăsitori, -oare, adj., s. m. și f. (Muncitor) care argăsește. – Argăsi + suf. -tor. Vezi definitia »
prodfactor – (economie) 1. piata prodfactorilor, piata factorilor de producere, a resurselor. 2. Prodfactorii reprezinta bunuri economice folosite la producere altor bunuri ele satisfacand in mod indirect nevoile umane,prin intermediul bunurilor la a caror producere participa.In aceasta categorie se includ bunurile care formeaza capitalul tehnic(fix si circulant) si pamantul(care in sens economic include si apa). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z