Definita cuvantului milanez
MILANÉZ, -Ă I. adj., s. m. f. (locuitor) din Milano. II. s. n. tricot (de mătase) pentru lenjerie, bluze etc. III. adj. inv. confecționat din milanez (II). (< it. milanese)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu milanez
SUEDÉZ, -Ă adj., s. m. f. (locuitor) din Suedia. ♦ gimnastică ~ă = metodă de educație fizică bazată pe repetarea mișcărilor simple destinate a activa mușchii corpului. ◊ (s. f.) limbă germanică vorbită de suedezi. (< fr. suédois) Vezi definitia »
CERCHEZ, Cristofi (1872-1955, n. București), arhitect român. A prelucrat formele și decorația tradițională ale arhitecturii românești în construcțiil de dimensiuni reduse (casa „Dr. Minovici” din București). Vezi definitia »
JAPONÉZ, -Ă, japonezi, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Japoniei sau care este originară de acolo; nipon. 2. Adj. Care aparține Japoniei sau japonezilor (1), privitor la Japonia sau la japonezi; nipon. ◊ (Substantivat, f.) Limba vorbită de japonezi (1). – Din fr. japonais. Vezi definitia »
IRLANDÉZ, -Ă, irlandezi, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Irlandei sau care este originară din Irlanda. 2. Adj. Care aparține Irlandei sau populației ei, privitor la Irlanda sau la populația ei. ♦ (Substantivat, f.) Limba irlandeză. – Din fr. irlandais. Vezi definitia »
BEZ adv. (Înv.; astăzi glumeț) Afară de..., lăsând la o parte...; fără. – Slav (v. sl. bezŭ). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z