Definita cuvantului modeleu
MODELÉU s. n. relief mai mult sau mai puțin pronunțat al formelor în sculptură, pictură sau desen. (< fr. modelé)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu modeleu
DEBUȘÉU, debușeuri, s. n. 1. Piață pe care producătorii își pot desface produsele ușor și în mari cantități. 2. (În sintagma) Debușeul podului = debitul maxim de apă care poate curge pe sub un pod, astfel încât, de la nivelul apei până la partea de jos a podului, să rămână un anumit spațiu liber de siguranță. [Pl. și: debușee] – Din fr. débouché. Vezi definitia »
PERONÉU, peronee, s. n. Os lung și subțire al scheletului (uman), situat între genunchi și gleznă, care se articulează cu tibia și cu metatarsul, împreună cu care formează scheletul gambei. – Din fr. péroné. Vezi definitia »
ANDROCÉU s. n. totalitatea staminelor unei flori. (< fr. androcée) Vezi definitia »
ATREU (în mitologia greacă), rege al cetății Micene, tatăl lui Agammenon și Menelau, întemeietorul neamului Atrizilor. Pentru a se răzbuna pe fratele său, Tieste, care îi sedusese soția, i-a ucis trei fii, oferindu-i apoi la un banchet mîncăruri gătite din carnea acestora. Vezi definitia »
PERINÉU s.n. (Anat.) Regiunea dintre anus și organele genitale femeiești. [Pron. -neu. / < fr. périnée, cf. lat. perineum, gr. perineos]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z