Definita cuvantului multilateral
MULTILATERÁL, -Ă adj. care se desfășoară pe mai multe planuri, care privește mai multe laturi ale unei probleme, activități; plurilateral. (< fr. multilatéral)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu multilateral
animal preistoric care se inmultea prin nasterea unui pui viu care de fiecare data era femela ... aceasta la randul ei era gestanta inca din ziua in care a luat nastere si dupa ce ajungea la maturiatatea dadea nastere unui pui care de aceasta data era mascul ... aceste animale traiau in grupuri restranse si se hraneau cu macese si frunze de mesteacan ... aveau ochii mici, albastri, frumosi situati de o parte si de alta a capului avand o vedere periferica nemaiintalnita ... se deplasau prin pasi mari si apasati facand sa se zguduie pamantul in jurul lor, datorita dimensiunilor pe care le aveau ... erau iubitori cu semenii lor si niste dusmani foarte aprigi tuturor celor ce incercau sa le calce teritoriul ... Vezi definitia »
TERGÁL s. n. Fibră textilă obținută prin procedee chimice din rășini sintetice poliesterice; p. ext. țesătură făcută din astfel de fibre. – Din fr. tergal. Vezi definitia »
DISEPÁL, -Ă adj. (despre caliciu) cu două sepale. (< fr. disépale) Vezi definitia »
SEGETÁL, -Ă adj. (despre buruieni) care crește prin semănături. (< fr. ségétal) Vezi definitia »
INTERCONTINENTÁL, -Ă, intercontinentali, -e, adj. Care se află sau are loc între două sau mai multe continente. – Din fr. intercontinental. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z