Definita cuvantului newlook
NEW-LOOK NIÚLUC/ s. n. inv. aspect nou, proaspăt într-un anumit domeniu. (< engl. new-look)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu newlook
BARTÓK [bɔrto:c], Francisc (n. 1937, Băcia, jud. Hunedoara), pictor maghiar din România. Stabilit în Franța (1982). Peisaje și portrete („Peisaj”, „Păsări în libertate”). Fresce și mozaicuri monumentale (Institutul Agronomic din Iași). Vezi definitia »
BARTÓK [bɔrto:c], Béla (1881-1945, n. Sînnicolau Mare), compozitor, pianist, muzicolog și folclorist ungur. Creația sa (concerte instrumentale, o operă, balete, cvartete, muzică simfonică, piese pentru pian și pentru vioară) a contribuit la revoluționarea limbajului muzical modern, prin transfigurarea elementelor folclorice. A prelucrat motive din folclorul românesc. Contribuții esențiale la culegerea științifică a folclorului. M. post-mortem al Acad. Române (1991). Vezi definitia »
RRHjOk <a href=„http://pnigjxneyizs.com/”>pnigjxneyizs</a>, [url=http://bxslnrsczkvl.com/]bxslnrsczkvl[/url], [link=http://vkpvyxajnqkn.com/]vkpvyxajnqkn[/link], http://ecbozvcjnnjp.com/ Vezi definitia »
O.K. /ochei/ adv. de acord! (foarte) bine! (< amer. OK, abr. din all correct) Vezi definitia »
WOK s.n. Tigaie mare de fontă, bombată, ușor conică, fără coadă, asemănătoare mai mult cu un ceaun, utilizată tradițional în bucătăria chineză pentru a prepara soteuri, dar și fripturi și supe. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z