Definita cuvantului ofiotoxină
OFIOTOXÍNĂ s. f. otravă secretată de șerpi. (< germ. Ophiotoxin)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu ofiotoxină
ALGÍNĂ s. f. Substanță mucilaginoasă extrasă din anumite alge marine și folosită pentru apretare în industria pielăriei. – Din fr. algine. Vezi definitia »
CONTRASEMNĂTÚRĂ, contrasemnături, s. f. Semnătura pusă pe un act după semnătura organului ierarhic superior. – Contra1 + semnătură (după fr. contreseing). Cf. germ. Kontrasignatur. Vezi definitia »
LOZÍNCĂ s. f. formulare concisă a unei idei călăuzitoare, a unei chemări la îndeplinirea unei sarcini de actualitate. ◊ placardă, afiș etc. cu o astfel de chemare. (< germ. Lösung) Vezi definitia »
BRÓȘĂ, broșe, s. f. 1. Bijuterie feminină prevăzută cu un ac, care se poartă prinsă de rochie, de haină etc. 2. Unealtă de așchiere cu tăișuri multiple, folosită la prelucrarea suprafeței (interioare sau exterioare) a unor piese metalice. – Din fr. broche. Vezi definitia »
BILÉTĂ s.f. Semifabricat din oțel cu secțiunea pătrată, din care se laminează bare, sârme etc. și din care se stanțează diferite piese; țaglă. [Pl. -te. / < fr. billette]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z