Definita cuvantului organician
ORGANICIÁN, -Ă adj., s. m. f. 1. organicist. 2. specialist în chimia organică. (< fr. organicien)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu organician
ACUSTICIÁN, -Ă, acusticieni, -e, s. m. și f. Specialist în tehnica acusticii. [Pr.: -ci-an] – După fr. acousticien. Vezi definitia »
GERMÁN, -Ă, germani, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. (La pl.) Denumire generală dată unor popoare indo-europene care au locuit, în antichitate, în centrul, vestul și nordul Europei; (și la sg.) persoană aparținând unuia dintre aceste popoare. 2. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Germaniei sau este originară de acolo. 3. Adj. Care aparține Germaniei sau germanilor (1, 2), privitor la Germania sau la germani; nemțesc. ♦ (Substantivat, f.) Limba germană. – Din lat. Germanus. Vezi definitia »
FIZICIÁN, -Ă, fizicieni, -e, s. m. și f. Persoană care se ocupă cu studiul fizicii (4), specialist în fizică. [Pr.: -ci-an] – Din fr. physicien. Vezi definitia »
talián (năvod) s. n., pl. taliane Vezi definitia »
BUTÁN s. n. Hidrocarbură saturată, cu patru atomi de carbon în moleculă, care se găsește în gazele din zăcămintele de petrol sau se obține pe cale industrială. – Fr. butan. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z