Definita cuvantului paralogism
PARALOGÍSM s. n. 1. eroare de raționament sau în demonstrație, săvârșită involuntar. 2. (med.) cuvânt utilizat în sens diferit de cel uzual. (< fr. paralogisme)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu paralogism
ARGOTÍSM s.n. Cuvânt, expresie argotică. (< fr. argotisme) Vezi definitia »
LOIALÍSM s.n. Loialitate față de un regim (politic). [Pron. lo-ia-. / < fr. loyalisme]. Vezi definitia »
PATERNALÍSM s.n. 1. Sistem social caracterizat prin predominanța prestigiului celor mai vârstnici sau a unuia care deține o influență personală asupra grupului. 2. Termen desemnând interesul pe care-l manifestă patronii sau conducătorii de fabrici față de bunăstarea muncitorilor, față de atmosfera din întreprindere, de relațiile interumane. [< fr. paternalisme]. Vezi definitia »
OCCAMÍSM s. n. doctrină a filozofului și teologului engelz William Occam, care își îndrepta interesul spre problemele de logică, spre problema valorii cunoașterii și a însemnătății reale a conceptelor, spre științele naturii, susținând separarea între rațiune și credință, între puterea laică și cea ecleziastică. (< fr. occamisme) Vezi definitia »
INSULARÍSM s. n. tendință a unui popor insular de a nu avea contacte cu continentele vecine. (< fr. insularisme) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z