Definita cuvantului partener
PARTENÉR, -Ă s. m. f. fiecare dintre participanții la o competiție sportivă, la jocuri etc. ◊ persoană cu care dansează cineva. ◊ fiecare dintre persoanele angajate într-o tranzacție, într-o discuție etc. ◊ executant, împreună cu altul, al unui număr de program (la teatru, la circ etc.). (< fr. partenaire)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu partener
ROLL-OVER RĂUL-ÓUVĂR/ s. n. (fin.) metodă prin care un credit pe termen mijlociu sau lung acordat de o bancă este refinanțat prin mijloace bănești împrumutate de la alte bănci pe termen scurt. (< engl. roll-over) Vezi definitia »
PLOIÉR, (1) ploiere, s. n., (2) ploieri, s. m. 1. S. n. (Reg.) Umbrelă. 2. S. m. Pasăre călătoare, de mărimea unei turturele, cu fruntea bombată, cu picioare lungi, lipsite de degetul posterior, cu coada scurtă și cu pene variat colorate, care trăiește la marginea bălților (Charadrius apricarius). [Pr.: plo-ier] – Ploaie + suf. -ar. Vezi definitia »
INTER2 s. m. jucător din linia de atac a unei echipe de fotbal sau de handbal care ocupă locul din dreapta sau din stânga centrului înaintaș. (< fr. inter) Vezi definitia »
TERASIÉR, -Ă I. adj. referitor la terasament. II. s. m. lucrător la terasamente. (< fr. terrassier) Vezi definitia »
PORTJARTIER s.n. Obiect de îmbrăcăminte femeiască de care se prind jartierele. [Pron. -ti-er, var. portjartieră s.f. / < port- + jartieră, după fr. porte-jarretelles]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z