Definita cuvantului pasabil
PASÁBIL, -Ă adj. (fam.) care poate fi acceptat, utilizat; acceptabil. (< fr. passable, it. passabile)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu pasabil
EXÍL, exiluri, s. n. 1. Pedeapsă aplicată în unele țări pentru delicte politice, constând în izgonirea unui cetățean din țara sau din localitatea în care trăiește; surghiun. ♦ Părăsirea, plecarea voluntară a cuiva din propria țară sau localitate, de obicei pentru a scăpa de o prigoană. 2. Situație în care se găsește o persoană exilată. [Pr.: eg-zil] – Din fr. exil, lat. exsilium. Vezi definitia »
stil de muzica(rock agresiv),exprima revolta,vorbeste cu cel ce asculta, trage semnale de alarma in general. Vezi definitia »
RABATÁBIL, -Ă adj. (despre un element de construcție, organ de mașină etc.) care se poate roti în jurul unei axe. (< fr. rabattable) Vezi definitia »
CHERA'BIL, Ă adj. 1. (termen juridic; despre obligația de plată sau de predare) Care se face la domiciliul debitorului; ex. a. Conform regulilor generale în materia obligațiilor civile, plata este cherabilă; b. În lipsă de stipulație contrară și dacă bunul nu poate fi localizat, obligația de predare a lucrului vândut este cherabilă, iar nu portabilă (4). Vezi definitia »
NAVIGÁBIL, -Ă, navigabili, -e, adj. (Despre ape) Care permite navigația. – Din fr. navigable, it. navigabile. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z