Definita cuvantului pelerin
PELERÍN s. m. cel care merge în pelerinaj; peregrin. (< fr. pèlerin)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu pelerin
MARÍN, -Ă, marini, -e, adj. Care ține de mare2, care trăiește sau crește în mare2, care este produs de acțiunea unei mări2; caracteristic mării2, de mare2. ♦ (și substantivat, f.) (Pictură) care înfățișează un peisaj de mare2. ♦ Privitor la navigația pe mare2; maritim. Hărți marine. – Din fr. marin. Vezi definitia »
ARLECHÍN s.m. Personaj comic din vechile comedii populare italiene, care purta mască și un costum pestriț. V. bufon. [< it. arlecchino < v.fr. Hellequin – personaj mitic demonic]. Vezi definitia »
[? in magh. „sánta [pron. șAnta]”], in zona dârjiului [székelyderzs / darsch]; jocul se numeste in magh. [székely] filkó [tavi]] Un atu special de la jocul de carti COLOP sau FILCAI, jucat in Transilvania, probabil importat de la sasi sau unguri. Apare doar la jocul in sase si consta din doua carti de sapte, rosu si verde, cel rosu fiind cea mai mare carte din joc Vezi definitia »
SCRUTÍN, scrutine, s. n. Mod de alegere a deputaților, a senatorilor etc. ♦ Totalitatea operațiunilor pe care le implică exercitarea dreptului de vot. – Din fr. scrutin. Vezi definitia »
chismérin s.n. (înv.) un fel de stofă (probabil cașmir). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z