Definita cuvantului cloacal
CLOACÁL, -Ă, cloacali, -e, adj. (Zool.) De cloacă. Orificiu cloacal.Cloacă + suf. -al.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu cloacal
VERBÁL, -Ă, verbali, -e, adj. 1. Care se face, se transmite, se comunică prin viu grai, din gură în gură; care caracterizează graiul viu, vorbirea; oral. 2. Care aparține verbului (1), privitor la verb, de verb. ◊ Flexiune verbală = conjugare (2). – Din fr. verbal, lat. verbalis. Vezi definitia »
PATERNÁL, -Ă adj. (Liv.) Patern. [Cf. fr. paternel]. Vezi definitia »
SPAȚIO-TEMPORÁL, -Ă adj. referitor la spațiu și la timp. (< fr. spatio-temporel) Vezi definitia »
TRÍAL, s.n. 1. este un sport internațional și individual ce presupune trecerea, cu o bicicletă (Biketrial) sau o motocicletă (Mototrial) specială, peste diferite obstacole, de-a lungul unui anumit traseu, făra ca sportivul să atingă obstacolele sau terenul altfel decât cu pneurile. – [engleză trial-încercare] Vezi definitia »
generál (generálă), adj. – Care este comun tuturor ființelor sau obiectelor din aceeași categorie. Fr. général.Der. general, s. m. (grad de ofițer superior), din fr., cu multe var. înv. sau pop.: gheneral, ghenerar, ghineral, ghinărar(iu), intrare în limbă din sec. XVIII prin intermediul rus.Der. (din fr.) generalisim, s. m.; generalitate, s. f.; generaliza, vb. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z