Definita cuvantului pericentric
PERICÉNTRIC, -Ă adj. situat în jurul centrului. (< fr. péricentrique)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu pericentric
SIMÉTRIC, -Ă, simetrici, -ce, adj. 1. (Despre lucruri sau forme) Care prezintă simetrie (1), care se caracterizează prin simetrie, ale cărui părți sunt așezate cu simetrie; (despre elemente care alcătuiesc un tot) care este așezat într-o anumită ordine; cu simetrie (1). 2. Spec. (Mat.; despre două puncte aparținând aceleiași figuri geometrice sau la două figuri diferite; p. ext. despre două figuri geometrice) Care prezintă simetrie (2). ♦ (Substantivat, n. și f.) Dreaptă sau punct așezat în simetrie cu altă dreaptă sau cu alt punct. ♦ Funcție simetrică = funcție a mai multor variabile care nu se schimbă, orice permutări ar suferi aceste variabile. – Din fr. symétrique. Vezi definitia »
HEPATOLÓGIC, -Ă, hepatologici, -ce, adj. (Med.) Referitor la hepatologie, de hepatologie. – Din fr. hépatologique. Vezi definitia »
HIPODÉRMIC, -Ă adj. subcutanat. (< fr. hypodermique) Vezi definitia »
DIACRÍTIC, diacritice, adj.n. (În sintagma) Semn diacritic = semn grafic care dă unei litere a alfabetului o valoare specială. [Pr.: di-a-] – Din fr. diacritique. Vezi definitia »
PREGENÉRIC, pregenerice, s. n. Suită de secvențe care precedă genericul unui film. – Din fr. prégénérique. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z