Definita cuvantului phi
PHI FI/ s. m. literă a alfabetului grecesc, care notează o oclusivă labială surdă și aspirată, transcriindu-se prin ph. (< fr. phi)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu phi
SCHI, (1) schiuri, s. n. 1. Un fel de patină în formă de bandă lungă și îngustă de lemn, de metal sau de material plastic, care, prinsă de talpa ghetelor, permite alunecarea rapidă pe zăpadă. 2. Sport de iarnă practicat cu schiurile (1). – Din fr. ski. Vezi definitia »
hindíchi, hindíchiuri, s.n. (reg.) 1. (înv.) șanț de apărare, tranșee, meterez. 2. jgheabul teascului de struguri. Vezi definitia »
SCARAÓȚCHI s. m. (Pop. și fam.) Denumire dată căpeteniei dracilor; tartor. [Var.: scaraóschi s. m.] – Din sl. [Iuda] Iskariotiskŭ. Vezi definitia »
SCHI s. n. 1. Un fel de patină de lemn, lungă, cu care se poate merge alunecând pe zăpadă. 2. Sport de iarnă practicat cu astfel de patine. ♦ ~ nautic = sport nautic în care executantul, remorcat de o ambarcație cu motor, alunecă pe suprafața apei cu ajutorul unor schiuri speciale; water-ski. (< fr. ski, germ. Ski) Vezi definitia »
fochi s.m. (reg.) copil nelegitim, bastard, bitang. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z