Definita cuvantului piemontez
PIEMONTÉZ, -Ă adj., s. m. f. (locuitor) din Piemont. ◊ (s. n.) dialect italian vorbit în Piemont. (< fr. piémontais)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu piemontez
PREBURGHÉZ, -Ă, preburghezi, -e, adj. (Rar) Care este anterior apariției burgheziei, care datează din epoca premergătoare burgheziei. – Pre1- + burghez. Vezi definitia »
SUDANÉZ, -Ă, sudanezi, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Sudanului sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține Sudanului sau sudanezilor (1), privitor la Sudan sau la Sudanezi. – Din fr. soudanais. Vezi definitia »
ANGOLÉZ, -Ă, angolezi, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană născută și crescută în Angola. 2. Adj., s. m. și f. (Locuitor) din Angola. – Din fr. angolais, -e. Vezi definitia »
TIROLÉZ, -Ă, tirolezi, -e, subst., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Tirolului sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține Tirolului sau la populația lui. 3. S. f. Model de rochie alcătuită din trei piese; o bluză albă, un fel de sarafan imprimat și un șorțuleț (alb). – Din it. tirolese. Vezi definitia »
SENEGALÉZ, -Ă, senegalezi, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană născută și crescută în Senegal. 2. Adj., s. m. și f. (Locuitor) din Senegal. – Din fr. sénégalais. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z