Definita cuvantului piuneză
PIUNÉZĂ s. f. cuișor cu o floare foarte mare la un cap, pentru fixat desene, planșe. (< fr. punaise)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu piuneză
MOMÍȚĂ1, momițe, s. f. (Pop.) Ganglion. ♦ Spec. Glandă de la pieptul și de la gâtul unor animale, din care se prepară anumite mâncăruri. – Din bg. momica. Vezi definitia »
ARIERDÚNĂ s.f. (Geol.) Dună situată în partea dinspre uscat a unui complex de dune litorale. [< fr. arrière-dune]. Vezi definitia »
HIDROIZOBÁTĂ s. f. curbă care unește punctele de aceeași adâncime ale nivelului hidrostatic față de suprafața terenului. (< fr. hydroisobathe) Vezi definitia »
PRIMOGENITÚRĂ s. f. Întâietate, prioritate pe care o are (în unele țări) cel dintâi născut dintre mai mulți frați în dobândirea anumitor drepturi; primogenit. – Din fr. primogéniture. Vezi definitia »
PÁLĂ2, pale, s. f. 1. Organ activ al unei elice de avion, de vapor, de ventilator etc. sau al unui rotor, încastrat sau articulat la unul din capete în butucul elicei sau al rotorului. 2. Semifabricat în formă de bandă sau de panglică, obținut după ce fibrele textile au fost pieptănate și înfășurate în cruce pe bobine. – Din fr. pale. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z