Definita cuvantului poluator
POLUATÓR, -OÁRE adj., s. m. f. poluant. (după fr. polluer)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu poluator
COREPETITÓR, -OÁRE s. m. f. interpret care repetă, îndrumă sau acompaniază (la pian, orchestră) soliștii vocali sau instrumentali, dansatorii, coriștii etc., înaintea sau în timpul spectacolului și concertului. (< lat. correpetitor) Vezi definitia »
COMPRESÓR s.n. 1. Mașină cu care se ridică presiunea unui gaz. 2. Mașină rutieră, formată dintr-un cilindru masiv și greu, care servește la nivelarea drumurilor. 3. Instrument chirurgical cu care se face o compresiune (mai ales la un vas sanguin). // adj. Care comprimă. [< fr. compresseur]. Vezi definitia »
ANTEVORBITÓR, -OÁRE, antevorbitori, -oare, s. m. și f. Persoană care vorbește într-o adunare publică, considerată în raport cu cei care iau cuvântul ulterior. – Din ante- + vorbitor (după germ. Vorredner). Vezi definitia »
COSÓR, cosoare, s. n. 1. Cuțit scurt, cu vârful încovoiat, întrebuințat în viticultură și în pomicultură. 2. Plantă erbacee acvatică, cu tulpină lungă și subțire, cu flori unisexuate, solitare și cu fructe ovale prevăzute cu spini (Ceratophyllum demersum). – Din sl. kosorĩ. Vezi definitia »
Uscator de par Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z