Definita cuvantului pontonier
PONTONIÉR s. m. 1. militar care lucrează la construirea pontoanelor pentru o armată. 2. marinar care ajută la manevra de plecare și de sosire a navelor la ponton. (< fr. pontonnier)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu pontonier
BANANIÉR, -Ă I. adj. referitor la banane, care conține banane. II. s. m. plantă tropicală arborescentă, cu tulpina subțire și înaltă, cu frunze late și alungite, în buchet în vârful tulpinii și cu fructe în ciorchine; banan. III. s. n. cargou amenajat pentru transportul bananelor. (< it. bananier) Vezi definitia »
HIDROELICOPTÉR s. n. elicopter care poate decola și reveni atât pe uscat cât și pe apă. (< hidro- + elicopter) Vezi definitia »
ȘVÁIȚER s. n. varietate de brânză fină, fermentată, care prezintă goluri mari în masa ei. (< germ. Schweizer/Käse/) Vezi definitia »
PARÍZER s. n. varietate de salam de culoare roz, din carne de vită și slănină, tocate mărunt și fierte. (< germ. Pariser) Vezi definitia »
BOSS WINDJAMMER loc. s. (Anglicism) Șef al unei orchestre care cântă la un instrument, conducându-și ansamblul fără a-l dirija cu mâna sau cu bagheta. [< americ. boss windjammer]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z