Definita cuvantului prerafaelit
PRERAFAELÍT, -Ă adj., s. m. f. (adept) al prerafaelitismului. (< fr. préraphaélite)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu prerafaelit
MICROCIRCUÍT s. n. dispozitiv microelectronic cu o densitate mare de elemente de circuit echivalente, constituind o singură unitate. (< micro1- + circuit) Vezi definitia »
NEDESTĂINUÍT adj. v. GHIMPE (I. 1.). Fiecare dintre prelungirile tari și ascuțite care cresc pe tulpina, pe ramurile sau pe alte părți ale unor plante; spin1. ◊ Expr. A avea (sau a simți) un ghimpe la (sau în) inimă (sau în cuget) = a avea un necaz, o supărare sau o nemulțumire (nedestăinuită nimănui). [DEX '98] Vezi definitia »
TACLÍT, taclituri, s. n. (Înv.) Bucată de stofă sau de mătase vărgată, cu care se legau boierii la cap sau peste mijloc, după moda turcească. – Din tc. taklit. Vezi definitia »
NEMULȚUMÍT, -Ă, nemulțumiți, -te, adj. (Adesea adverbial și substantivat) Care nu este mulțumit; care are o nemulțumire; supărat, mâhnit; contrariat. ♦ Care exprimă nemulțumire. [Var.: (reg.) nemulțămít, -ă adj.] – Ne- + mulțumit. Vezi definitia »
YTERBÍT s.n. (Min.) Gadolinit; mineral de siliciu din care se extrag metale din grupa pamânturilor rare, precum gadoliniu, holmiu și reniu. (după Ytterb(y) [denumirea unei cariere din apropiere de Stockholm, Suedia, unde a fost găsit yterbiu] + suf. -it) [def. MW] Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z