Definita cuvantului prolan
PROLÁN s. m. 1. hormon gonadotrop al placentei din timpul sarcinii. 2. preparat hormonal folosit în combaterea sterilității. (< fr. prolan)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu prolan
tichileán, tichileánă, adj. (reg.) îngrijit, pedant. Vezi definitia »
STERNOCLEIDOMASTOIDIAN, sternocleidomastoidieni, adj. m. (Mușchi) cu originea pe stern și claviculă, cu rol în înclinarea laterală a capului și în rotirea acestuia. Vezi definitia »
INDIÁN2, -Ă, indieni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Indiei sau este originară de acolo. ♦ (Impr.) Persoană care face parte din populația indigenă a Americii; amerindian. 2. Adj. Care aparține Indiei sau populației ei, privitor la India sau la populația ei; indic. ♦ (Impr.) Care aparține populației indigene a Americii, privitor la această populație. ♦ (Substantivat, f.) Limba indiană. [Pr.: -di-an] – Din fr. indien. Vezi definitia »
BOGDAN, Catul (1897-1978, n. Colmar, Franța), pictor și grafician român. Fiul lui Bogdan-Duică. Prof. univ. la București. Portrete și peisaje delicate și sensibile („N. Iorga”). Vezi definitia »
LANDAMÁN s. n. titlu dat primului magistrat, în unele cantoane din Elveția. (< germ. Landamaun) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z