Definita cuvantului pronominal
PRONOMINÁL, -Ă adj. (despre propoziții sau părți de vorbire) introdus, însoțit de un nume, construit cu un pronume; cu valoare de pronume. (< fr. pronominal, lat. pronominalis)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu pronominal
ARSENÁL, arsenale, s. n. 1. Întreprindere sau clădire în care se repară (eventual se și fabrică și se depozitează) armament. 2. (Adesea fig.) Totalitatea mijloacelor de luptă. ♦ Fig. Totalitatea mijloacelor de care se servește cineva într-o acțiune, în exercitarea unei profesiuni etc. Arsenalul cercetătorului. – Din fr. arsenal. Vezi definitia »
MULTILATERÁL, -Ă adj. care se desfășoară pe mai multe planuri, care privește mai multe laturi ale unei probleme, activități; plurilateral. (< fr. multilatéral) Vezi definitia »
PATRILOCÁL, -Ă adj. (Despre un sistem de relații conjugale) În care femeia vine să locuiască în familia soțului ei. [< fr. patrilocal]. Vezi definitia »
GAL1, gali, s. m. Persoană care făcea parte din populația de bază a vechii Galii. – Din lat. Gallus. Vezi definitia »
TERMÁL, -Ă adj. 1. (despre ape minerale) care izvorăște cald din pământ; (despre o stațiune) cu izvoare de ape minerale calde. 2. (despre plante) care crește în apele calde. (< fr. thermal) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z