Definita cuvantului radia
RADIÁ2 vb. tr. a șterge de pe o listă, a scoate din evidență. (< fr. radier)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu radia
PARIÁ2, pariez, vb. I. Intranz. și tranz. 1. A face (sau a pune) pariu, rămășag (de obicei pe o sumă de bani). 2. A participa la anumite jocuri de noroc, în special la curse de cai, angajând sume de bani. [Pr.: -ri-a] – Din fr. parier. Vezi definitia »
SAGITÁRIA s.f. Plantă erbacee din apele dulci, calme, cu frunze aeriene în formă de vârf de săgeată; varietate de stânjenel. [< fr. sagittaire, cf. lat. sagitta – săgeată]. Vezi definitia »
SECVÓIA s.m. (Bot.) Arbore conifer gigant din America. [Pron. -vo-ia, pl. invar., scris și sequoia. / < fr. séquoia, cf. See-quayah – numele unui celebru șef indian]. Vezi definitia »
Somnologia sau medicina somnului are ca obiect de studiu somnul normal și patologic. Somnologia se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul unei mari varietăți de afecțiuni, reunite sub numele generic de „tulburări ale somnului”. De la sforăit și apneea obstructivă în somn până la insomnie sau somnambulism, tulburările somnului pot avea diferite etiologii și forme de manifestare, iar varietatea acestora face ca somnologia să fie un domeniu interdisciplinar. Medicina somnului implică specialiști din domenii diferite, ca pneumologie, neurologie, cardiologie, ORL, medicina muncii și altele. Vezi definitia »
AFILIÁ, afiliez, vb., I. Refl. (Despre organizații, instituții etc.) A se alătura altei organizații, instituții etc., stabilind raporturi de subordonare sau de colaborare. [Pr.: -li-a-] – Din fr. affilier. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z