Definita cuvantului rafinaj
RAFINÁJ s. n. rafinare. (< fr. raffinage)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu rafinaj
MASÁJ s.n. Frecare a diferitelor părți ale corpului pentru a activa circulația sângelui, pentru a înviora nervii și pentru a da suplețe mușchilor. [Pl. -je, -juri. / < fr. masage]. Vezi definitia »
CLIȘÁJ s.n. (Poligr.) Acțiunea de a clișa și rezultatul ei; clișare. [Pl. -je. / < fr. clichage]. Vezi definitia »
ATELÁJ, atelaje, s. n. 1. Pereche (sau perechi) de animalele de tracțiune, cu harnașamentul necesar; (impr.) animalele împreună cu vehiculul pe care îl trag (sau numai vehiculul). 2. Echipamentul de legătură dintre două vehicule. – Fr. attelage. Vezi definitia »
BAGÁJ, bagaje, s. n. 1. Totalitatea lucrurilor care se iau într-o călătorie. ◊ Expr. A da la bagaje = a preda la stațiile de cale ferată cufere, lăzi etc., pentru a fi transportate sau păstrate. A-și face bagajele = a se pregăti de plecare; p. ext. a pleca. 2. Fig. (Urmat de determinări) Totalitatea cunoștințelor, concepțiilor cuiva într-un domeniu oarecare. Un formidabil bagaj de argumente științifice (CARAGIALE). – Fr. bagage. Vezi definitia »
PICLÁJ, piclaje, s. n. Operație de tratare a pieilor cu o soluție acidă (și cu clorură de sodiu) înainte de tăbăcire; piclare. – Din fr. picklage. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z