Definita cuvantului raton
RATÓN s. m. 1. șobolan mic. 2. mamifer carnivor din America, bun cățărător, care seamănă cu bursucul prin pelaj și talie și cu ursul prin forma capului. (< fr. raton)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu raton
ACVILÓN s.n. Vânt de miazănoapte. [< fr. aquilon]. Vezi definitia »
TOMBERÓN s. n. cutie cu fundul rotunjit, montată pe o osie cu două roți, la transportarea pe distanțe mici a materialelor de construcție, a gunoaielor etc. (după fr. tombereau) Vezi definitia »
BIDÓN, bidoane, s. n. Vas de tablă în care se păstrează sau se transportă lichide. ♦ Ploscuță de tablă simplă sau emailată (îmbrăcată în postav sau piele), folosită de soldați și de excursioniști pentru a-și păstra băutura. – Fr. bidon. Vezi definitia »
cazón (cazónă), adj. – De cazarmă, milităresc. Rus. kazjonnyĭ „care aparține finanțelor publice” (Philippide, Viața rom., IV (1907), p. 38; DAR); s-a spus mai întîi despre obiecte, îmbrăcăminte, muniții sau hrană, puse la dispoziția soldaților de către Stat. – Der. cazonie, s. f. (serviciu militar). Vezi definitia »
ANTIFÓN2, antifoane, s. n. Mic corp plastic care se introduce în ureche pentru a o apăra de zgomote intense. – Fr. antiphone. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z