Definita cuvantului retorician
RETORICIÁN, -Ă s. m. f. cel care se ocupă cu retorica. (< fr. rhétoricien)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu retorician
PRIMPLÁN s.n. Cadru cinematografic în care interpreții sunt filmați de aproape. [Pl. -nuri. / < prim- + plan]. Vezi definitia »
CONTEMPORÁN, -Ă, contemporani, -e, adj. 1. Care există, trăiește, se petrece în zilele noastre, care se raportează la prezent, la epoca de față; actual. 2. (Despre oameni; adesea substantivizat) Care trăiește sau a trăit în același timp cu..., pe vremea... [Var.: contimporán, -ă adj.] – Din fr. contemporain, lat. contemporaneus. Vezi definitia »
caplán (-ni), s. m.1. Căciulă din blană de tigru pe care o purtau anumiți soldați turci. – 2. Soldat turc, în general. Tc. kaplan „tigru” (Șeineanu, II, 28). Vezi definitia »
COBLENȚIÁN, -Ă adj., s. n. (din) al doilea etaj al devonianului inferior. (< fr. coblentzien) Vezi definitia »
SEDÁN, sedanuri, s. n. Autoturism cu caroseria de tip închis (pavilion fix), cu două sau patru uși, câte trei geamuri laterale mobile pe fiecare parte, amenajat pentru patru sau mai mulți pasageri; stil de caroserie comun celor mai multe dintre autoturismele moderne. – Din engl. sedan (Sedan este orașul francez unde s-a dezvoltat, pentru prima dată, o trăsură de lux având aceste caracteristici; curios însă este faptul că, pentru același stil de caroserie, francezii folosesc sinonimul berlină, cuvânt de proveniență germană, Berlinul fiind considerat, de asemenea, primul oraș european unde s-a dezvoltat o astfel de trăsură). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z