Definita cuvantului saltație
SALTÁȚIE s. f. 1. artă romană care îngloba dansul, pantomima și oratoriul. 2. deplasare prin salturi a particulelor antrenate de un curent de apă sau de aer. (< fr. saltation, lat. saltatio)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu saltație
NEUTROFILÍE s. f. 1. proprietate a leucocitelor neutrofile. 2. creștere a numărului neutrofilelor din sânge. (< fr. neutrophilie) Vezi definitia »
imitatie ieftina a muzicii orientale , avand versuri vulgare ce instiga la acte de depravare si huliganism. Vezi definitia »
VENTRICULECTOMÍE s. f. incizie a ventriculelor laringelui, la calul atins de cornaj. (< fr. ventriculectomie) Vezi definitia »
UROLOGÍE s. f. Ramură a medicinii care se ocupă cu studiul aparatului urinar și al bolilor lui. – Din fr. urologie. Vezi definitia »
BRODERÍE s.f. 1. Artă a decorării unei țesături cu motive ornamentale cusute în relief cu fire din diferite materiale; compoziția ornamentală însăși. ♦ Cusătură făcută la gherghef. 2. (Fig.) Înfloritură, dezvoltare (la o povestire, la o bucată muzicală etc.) [Gen. -iei. / < fr. broderie]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z