Definita cuvantului saprozoic
SAPROZÓIC, -Ă adj. (despre animale) cu nutriție saprofitică. (< engl. saprozoic)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu saprozoic
GRÁFIC, -Ă s.n. 1. Privitor la metoda, la felul de a reprezenta (ceva) prin linii sau figuri. 2. Referitor la modul cum se realizează tipografic o publicație. ◊ Arte grafice = tehnica reproducerii și a multiplicării sub formă de imprimate sau de cărți a originalelor scrise sau desenate. // s.n. Reprezentare prin desen a raportului dintre două sau mai multe mărimi variabile; diagramă. // Element secund de compunere savantă cu semnificația „scris”, „desenat”, „tipărit”. [Cf. fr. graphique, it. grafico, lat. graphicus]. Vezi definitia »
OZONOMÉTRIC, -Ă adj. Referitor la ozonometrie. [< fr. ozonométrique]. Vezi definitia »
PATOGÉNIC, -Ă, patogenici, -ce, adj. (Med.) Referitor la patogenie, de patogenie. – Din fr. pathogénique. Vezi definitia »
CITODIAGNÓSTIC s. n. diagnostic bazat pe examenul microscopic al țesuturilor prelevate din organism; citoscopie. (< fr. cytodiagnostic) Vezi definitia »
FRANCMASÓNIC, -Ă, francmasonici, -ce, adj. Care ține de francmasonerie, privitor la francmasonerie; care are legătură cu francmasoneria; masonic. – Din fr. franc-maçonnique. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z