Definita cuvantului seminifer
SEMINIFÉR, -Ă adj. care poartă sau conduce sămânța ori lichidul seminal. (< fr. séminifère)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu seminifer
CARUBIÉR s. m. arbore cu lemnul roșu și tare, care crește în regiunea alpină mediteraneană; roșcov. (< fr. caroubier) Vezi definitia »
BIKANER, oraș în NV Indiei (Rajasthan), în deșertul Thar, la V de Delhi; 287,7 mii loc. (1981, cu suburbiile). Nod de c. f. Ind. chim. Covoare și artizanat. În apropiere, expl. de azbest, gips și fosfați. Cetate, temple și palate. Fundat în 1485. Vezi definitia »
CÁNCER s. n. 1. tumoare malignă care distruge țesuturile unor organe; neoplasm. 2. boală a plantelor produsă de unele ciuperci și bacterii parazite. 3. (fig.) flagel. 4. zodia Cŭlui = a patra dintre cele 12 zodii (22 iunie – 22 iulie); zodia Racului. (< fr., lat. cancer) Vezi definitia »
LONG-COURRIER /lon-cúri/ adj., s. n. (pachebot) care transportă pasageri pe distanțe mari. (< fr. long-courrier) Vezi definitia »
REVÉR s.n. 1. Partea răsfrântă a unei haine în prelungirea gulerului, de o parte și de alta a pieptului. 2. Lovitură executată cu partea exterioară a rachetei sau a paletei la jocul de tenis de masă; backhand. [Pl. -re, -ruri. / < fr. revers]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z