Definita cuvantului serenisim
SERENÍSIM, -Ă adj. (titlu de onoare al principilor sau conducătorilor bisericii în unele țări din Occident) prealuminat, mărit. (< fr. sérénissime, it. serenissimo)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu serenisim
NOBILÍSSIM s. m. înalt demnitar bizantin, care urma în ierarhie după împărat. (< lat. nobilissimus) Vezi definitia »
antonim pentru frumojos Vezi definitia »
TILIRÍM s. m. (Pop.) Înțeles ascuns; dedesubt, încurcătură. Vezi definitia »
REGÍM s. n. 1. mod, sistem de organizare a vieții economice, politice și sociale a unui stat. 2. ansamblu de reglementări proprii activității unei instituții, întreprinderi etc. ◊ totalitatea regulilor impuse modului de viață și de alimentare al cuiva. ♦ ~ de economii = sistem de măsuri privind folosirea cât mai rațională a resurselor materiale, financiare și de muncă; ~ fluvial = evoluție medie a debitelor unei ape curgătoare în timp de un an. 3. totalitatea condițiilor de funcționare la un moment dat a unui sistem tehnic. 4. mod de evoluție ciclică a unui fenomen natural. 5. (lingv.) recțiune. (< fr. régime) Vezi definitia »
Omonim,(1)-eș.n.,(2)-iș.m.-1.cuvint care are aceeasi forma si se pronunta la fel cu un alt cuvint,dar care difera ca inteles(ex.noua adj.,noua pronume,noua numeral).2.persoana care poarta acelasi nume cu altcineva./fr.homonyme/ Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z