Definita cuvantului serval
SERVÁL s. m. mic mamifer carnivor nocturn din Africa, cu coada scurtă, pentru blana sa roșcată împestrițată sau reiată. (< fr. serval)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu serval
sfandál s.m. (reg.) numele unei plante de munte. Vezi definitia »
MUNICIPÁL, -Ă adj. Referitor la administrația municipiilor. ◊ Consiliu municipal = consiliu de conducere al unui oraș. [< fr. municipal, cf. lat. municipalis]. Vezi definitia »
MATRILOCÁL, -Ă adj. (despre un sistem de relații conjugale) în care bărbatul vine să locuiască în familia soției sale. (< fr. matrilocal) Vezi definitia »
animal preistoric care se inmultea prin nasterea unui pui viu care de fiecare data era femela ... aceasta la randul ei era gestanta inca din ziua in care a luat nastere si dupa ce ajungea la maturiatatea dadea nastere unui pui care de aceasta data era mascul ... aceste animale traiau in grupuri restranse si se hraneau cu macese si frunze de mesteacan ... aveau ochii mici, albastri, frumosi situati de o parte si de alta a capului avand o vedere periferica nemaiintalnita ... se deplasau prin pasi mari si apasati facand sa se zguduie pamantul in jurul lor, datorita dimensiunilor pe care le aveau ... erau iubitori cu semenii lor si niste dusmani foarte aprigi tuturor celor ce incercau sa le calce teritoriul ... Vezi definitia »
TANTÁL s. n. Element chimic metalic rar, cenușiu, lucios, ductil și maleabil (folosit la confecționarea pieselor de laborator). – Din fr. tantale. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z