Definita cuvantului splita
SPLITÁ vb. tr. a efectua o splitare. (< fr. splitter)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu splita
INTERCONECTÁ, interconectez, vb. I. Tranz. A stabili căi de transferare a energiei electromagnetice între două sau mai multe sisteme care funcționau înainte independent unele de altele. – Din fr. interconnecter. Vezi definitia »
EXECUTÁ vb. I. tr. 1. a face, a prelucra. 2. a pune în aplicare, a îndeplini (un ordin, un plan). 3. a interpreta o lucrare muzicală (un dans, un balet). 4. a îndeplini o hotărâre judecătorească, un act de autoritate, o obligație. ◊ a duce la îndeplinire o sentință de condamnare la moarte. II. refl. a se supune. (< fr. exécuter) Vezi definitia »
AGNITA, oraș în jud. Sibiu, pe valea Hîrtibaciului; 13. 798 loc. (1991). Ind. piel. și încălț., textilă (conf. și tricotaje) și alim. Fabrică de mașini de cusut și tricotat. Stație de c. f. Menționat documentar pentru prima oară, în 1280. Declarat oraș în 1950. Fortificație țărănească din sec. 13, amplificată succesiv pînă în sec. 17; biserică (sec. 15 cu transformări ulterioare). Muzeu. Vezi definitia »
REPLANTÁ, replantez, vb. I. Tranz. A planta din nou; a transplanta. – Re1- + planta. Cf. fr. replanter. Vezi definitia »
PONTÁ2 vb. intr. a miza o sumă de bani la jocul de noroc. (< fr. ponter) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z