Definita cuvantului stabilivolt
STABILIVÓLT s. m. tub electronic cu descărcare în gaze, ca stabilizator de tensiune. (< engl. stabilivolt)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu stabilivolt
STABILIVÓLT s. m. tub electronic cu descărcare în gaze, ca stabilizator de tensiune. (< engl. stabilivolt) Vezi definitia »
OCÚLT, -Ă adj. 1. referitor la ocultism, bazat pe ocultism; ocultistic. ♦ științe ĕ = pseudoștiințe având ca obiect fenomene tainice, inaccesibile cunoașterii obișnuite. 2. ascuns; tainic; misterios. ◊ (adv.) pe ascuns, în taină. (< fr. occulte, lat. occultus) Vezi definitia »
CULT1, culte, s. n. 1. Omagiu care se aduce divinității prin acte religioase; manifestare a sentimentului religios prin rugăciuni și prin acte rituale; totalitatea ritualurilor unei religii. 2. Sentiment exagerat de admirație, de respect, de venerație, de adorație față de cineva sau de ceva. 3. Religie, confesiune. – Din fr. culte, lat. cultus. Vezi definitia »
FOARTE MULT căcălău; căcălău, Măria Ta!, cât cuprinde / încape, cu carul, cu ghiotura, cu nemiluita, cu sacul, cu toptanul, cu vagonul, grubă, jdemii, la nebunie, lumea de pe lume, mulți ca nisipul mării / câtă frunză și iarbă, o grămadă. Vezi definitia »
MILIVÓLT s.m. Unitate de forță electromotoare sau de diferență de potențial, egală cu a mia parte dintr-un volt. [Pl. -ți. / cf. fr. millivolt]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z