Definita cuvantului neangajat
NEANGAJÁT, -Ă, neangajați, -te, adj. Care nu este angajat; spec. (despre state) care nu face parte din marile blocuri care domină lumea actuală. [Pr.: ne-an-] – Ne- + angajat. Cf. fr. non-engagé.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu neangajat
SPERIÁT2, -Ă, speriați, -te, adj. Cuprins de frică; înspăimântat, înfricoșat. ♦ Care exprimă spaimă. [Pr.: -ri-at] – V. speria. Vezi definitia »
PERLÁT, -Ă, perlați, -te, adj. 1. Care este împodobit cu perle (1); care are aspectul sau strălucirea perlelor, ca de perle. 2. (Muz.; despre o bucată, despre un pasaj) Care este executat prin detașarea clară a fiecărei note. 3. (În sintagma) Grevă perlată = grevă în care muncitorii dintr-o întreprindere opresc sau încetinesc lucrul la o fază, la un stadiu de producție. – Din fr. perlé. Vezi definitia »
BANCOMÁT, bancomate, s. n. Automat bancar utilizat de către clienți, prin intermediul unui card de debit, pentru diverse operațiuni (retragere de numerar, efectuarea unor plăți etc.). – Din it. bancomat. Vezi definitia »
ARDICÁT, -Ă, ardicați, -te, adj. v. ARDICA. – [DLRM] Vezi definitia »
LICENȚIÁT, -Ă s. m. f. posesor al unui titlu, al unei diplome de licență. (< fr. licencié, it. licenziato) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z