Definita cuvantului step
STEP s. n. 1. fiecare combinație dintre mișcările picioarelor și ale corpului, constituind o singură unitate a dansului sau un tip care se repetă. 2. dans solistic modern prin bătăi de picioare, prin figuri ritmice foarte variate; melodia corespunzătoare. (< engl. step)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu step
CREEP s.n. (Geol.) Deplasare lentă a particulelor care alcătuiesc depozitele diluviale către partea inferioară a unui versant; fluaj. [Pron. crip, scris și crip. / < engl., fr. creep]. Vezi definitia »
AMENHOTEP (AMENOPHIS), numele a patru faraoni ai Egiptului Antic din dinastia 18. Mai importanți: 1. A. III (c. 1400-1362 î. Hr.), ultimul mare faraon al Regatului Mijlociu, inițiatorul a numeroase construcții la Karnak și Teba (Coloșii lui Memnon). 2. A. IV Ehnaton (c. 1361-1340 î. Hr.), soțul Nefertitei și tatăl lui Tutankhamon. A efectuat o importantă reformă religioasă, înlocuind cultul lui Amon-Ra cu cel monoteist al lui Aton. A mutat capitala de la Teba la Akhetaton (Amarna), noul oraș construit de el. Vezi definitia »
nezghép s.n. (înv.) eșarfă de tafta purtată de femei altădată. Vezi definitia »
JULÉP s. n. 1. soluție de gumă arabică în apă, în care se amestecă un medicament activ. 2. băutură din whisky sau coniac și zahăr, aromată, care se toarnă peste bucățele de gheață și se garnisește cu mentă. (< fr. julep) Vezi definitia »
hiep, hiépuri, s.n. (reg.) cosor mare cu care se despoaie arinii de coajă. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z