Definita cuvantului stucator
STUCATÓR s. m. muncitor specializat în lucrări de stucatură. (< it. stuccatore, fr. stucateur)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu stucator
LAMPADOFÓR s. m. 1. (la vechii greci) purtător de torță la ceremoniile religioase. 2. cel care continuă, extinde și consolidează o concepție, un mod de gândire, un stil etc. (< fr. lampadophore, gr. lampadephoros) Vezi definitia »
CIUPITÓR, ciupitoare, s. n. Utilaj pentru luat probe de pământ din fundul sau din pereții unei găuri de sondă. – Ciupi + suf. -tor. Vezi definitia »
OVĂSCIÓR subst. Plantă erbacee din familia gramineelor, asemănătoare cu ovăzul, cultivată pentru nutreț (Arrhenatherum ciatius).Ovăs + suf. -cior. Vezi definitia »
OMOGENIZATÓR s.n. Aparat pentru obținerea pe cale mecanică a unei emulsii. [Var. omogeneizator s.n. / cf. fr. homogénéisateur]. Vezi definitia »
JUNIÓR, -OÁRĂ, juniori, -oare, subst., adj. 1. S. m. și f., adj. (Sportiv) care are vârsta între circa 13 și 19 ani, limitele de vârstă variind de la o specialitate sportivă la alta. 2. S. m. (Pe lângă un nume propriu de persoană, în opoziție cu senior) Fiul (considerat în raport cu tatăl). [Acc. și (2) júnior.Pr.: -ni-or] – Din fr., lat. junior. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z