Definita cuvantului supralicita
SUPRALICITÁ vb. intr. 1. a oferi la o licitație un preț mai mare decât prețul oferit (de cineva) anterior. 2. (fig.) a oferi mai mult decât altcineva la o întrecere. 3. a insista prea mult. (< supra1- + licita)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu supralicita
DECOLETÁ vb. tr. 1. a tăia (la strung) un material în formă de bare succesive. 2. a îndepărta coletul2 împreună cu frunzele la sfeclă, la recoltarea rădăcinilor. (< fr. décolleter) Vezi definitia »
COSTÁ vb. I. 1. intr. A avea un anumit preț, o valoare în bani, a valora. 2. intr., tr. A (se) obține cu prețul a..., a (se) plăti cu... 3. (Fig.) A necesita anumite sforțări, sacrificii, bunuri. / < it. costare, cf. germ. kosten]. Vezi definitia »
REZISTÁ, rezist, vb. I. Intranz. A se împotrivi, a ține piept; a opune rezistență; a nu ceda la acțiunea unor forțe din afară; a nu se lăsa învins, a se ține tare. – Din fr. résister, lat. resistere. Vezi definitia »
GRANÍTA s. f. suc de fructe care se servește cu bucăți de gheață. (< it. granita) Vezi definitia »
DEMONTÁ, demontez, vb. I. Tranz. A desface un aparat, un mecanism, un instrument etc. în părțile lui componente. ♦ Fig. A descuraja, a deprima, a dezorienta pe cineva; a obosi, a extenua pe cineva. – Din fr. démonter. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z