Definita cuvantului supraoxigenație
SUPRAOXIGENÁȚIE s. f. supraoxigenare. (după fr. suroxygénation)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu supraoxigenație
TRANSMÍSIE s. f. ansamblu de organe de mașină, mecanisme, dispozitive cu ajutorul cărora se transmite mișcarea de la un organ la altul. (< fr. transmission) Vezi definitia »
CÁRIE s. f. 1. boală a dinților prin măcinare lentă și progresivă a smalțului și a dentinei. ◊ supurație interstițială a țesutului osos. 2. defect superficial al pieselor turnate, sub forma unor canale cu margini neregulate. ◊ degradare a lemnului prin găurire și măcinare de către cari. (< fr. carie, lat. caries) Vezi definitia »
-TERAPÍE2 elem. -terapeut3. Vezi definitia »
BIOMICROSCOPÍE s. f. 1. studiul microscopic al celulelor și țesuturilor vii. 2. examinare cu un microscop special a diferitelor părți ale ochiului. (< fr. biomicroscopie) Vezi definitia »
LĂSCÁIE, lăscăi, s. f. Monedă de aramă valorând o jumătate de para, care a circulat în țările române în a doua jumătate a sec. XVIII; p. gener. monedă de valoare foarte mică. ◊ Expr. A nu avea (nici o) lăscaie (frântă sau chioară) = a nu avea absolut nici un ban. [Pr.: -ca-ie.Var.: lescáie, lețcáie, lițcáie s. f.] – Din ucr. ljackyj. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z