Definita cuvantului surimi
SURÍMI s. m. bastonaș din carne de pește cu diverse arome. (< fr. surimi)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu surimi
ȘÍMI s.n. Dans modern nord-american, cu un ritm marcat amintind de foxtrot; melodia acestui dans. [Scris și shimmy. / < engl. shimmy]. Vezi definitia »
UIMÍ, uimesc, vb. IV. Tranz. A stârni, a provoca o mare (și neașteptată) mirare, admirație, emoție; a impresiona puternic, a surprinde, a ului. ♦ (Înv.) A tulbura, a zăpăci, a buimăci. – Et. nec. Vezi definitia »
ORIGÁMI s. f. artă-joc a imaginației japoneze, preluată și adaptată și la noi în cadrul învățământului de cultură generală, constând în punerea în valoare a hârtiei prin plierea și tăierea acesteia pentru a obține diferite forme geometrice. (< jap. origami) Vezi definitia »
FULMI- elem. „care se aprinde, explodează”. (< lat. fulmen, fulger, lumină) Vezi definitia »
MULȚUMÍ, mulțumesc, vb. IV. 1. Intranz. (La prez. ind. pers. 1 sg. și pl. este folosit adesea ca formulă stereotipă, cu valoare de interj.) A exprima (cuiva) recunoștință sau satisfacția pentru o manifestare de politețe, un dar, un bine etc. care i s-a făcut. ♦ A răspunde la un salut, la o urare. 2. Tranz. A răsplăti, a recompensa pe cineva. 3. Tranz. A satisface pe cineva, a face pe placul cuiva; a bucura. 4. Refl. A fi, a se socoti satisfăcut; a nu pretinde mai mult. ♦ (Pop.) A se lasa de ceva, a renunța la..., a se sătura de... [Prez. ind. și: (reg.) mulțámVar.: (reg.) mulțămí vb. IV] – Din formula de urare (la) mulți ani! Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z