Definita cuvantului surmenaj
SURMENÁJ s. n. stare de oboseală extremă, fizică sau intelectuală, cauzată de un efort excesiv sau prelungit. (< fr. surmenage)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu surmenaj
MARCÁJ s. n. 1. semn distinctiv, de recunoaștere, pe un lucru. 2. mijloc de semnalizare rutieră pe drumurile publice modernizate, prin aplicarea cu vopsea a unor semne pe suprafața căii rutiere, pe borduri etc.; semn indicator al unui drum de munte sau turistic, aplicat pe copaci, pe stânci, pe tăblițe; totalitatea acestor semne. 3. acțiunea de a marca (4). ♦ tabelă de ~ = tabelă pe care se afișează scorul într-o competiție sportivă. (< fr. marquage) Vezi definitia »
Lignáj, lignaje, s.n. 1. Ansamblul celor ce sunt legați prin sânge. 2. Linia directă care leagă o persoană de strămoșul său. 3. Ansamblul de persoane care aparțin aceleeași familii. – din fr. lignage Vezi definitia »
BRUNÁJ s. n. Brunare. ♦ (Concr.) Strat protector de oxizi care acoperă unele piese metalice în urma brunării. – Bruna + suf. -aj. Vezi definitia »
cabotáj, cabotaje, #s. n.# Operațiunea de transport rutier în care atât punctul de încărcare cât și cel de descărcare a mărfii se află pe teritoriul altui stat decât cel în care își are sediul firma transportatoare. Vezi definitia »
COMERÁJ s. n. (Franțuzism) Flecăreală; bârfă. – Din fr. commérage. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z